Welkom op de site van gastouderopvang ukke-puk.

' waar een kind een kind kan zijn'


Over de opvang

Opvang is mogelijk van maandag t/m donderdag van 7.30u t/m 18.00u. Uw kind(eren) kunnen worden gebracht en gehaald wanneer het u uit komt, natuurlijk wel op afspraak. 

Er is speelgoed aanwezig, er kan geknutseld worden,er zijn puzzels en spelletjes, er worden boekjes voorgelezen ( fries en nederlands) en nog veel meer! We wonen in een rustige straat vlakbij de speeltuin, wat door de ouders en kinderen als zeer positief ervaren word.
De kinderen worden voorzien van eten, drinken, fruit ect. Flesvoeding, reserve kleding en luiers moet zelf worden meegebracht. Kinderen kunnen worden gehaald en gebracht van en naar de beide bassisscholen en de peuterspeelzaal die in Hallum zijn gevestigd.

's Middags tijdens de lunch eten we gezellig met z'n allen aan tafel. Er is dan brood, melk, beschuit, crackers en voldoende beleg met af en toe iets lekkers erbij zoals soep, tosti, ei ...  Er wordt niet gewerkt met een dag indeling, dan wil zeggen dat kinderen lekker doen wat ze willen doen, maar eten en drinken doen we wel vaak rond dezelfde tijd.


In goed overleg is er veel mogelijk!


De